Dok Dodikova peticija doživljava fijasko, peticija Amira Hadžića ruši sve rekorde

Nakon što je Dodik pokrenuo peticiju o neprihvatanju Inzkove odluke o zabrani negiranja genocida, na internet-platformi Change.org pokrenuta je online peticija pod nazivom “Želimo da Milorad Dodik bude uhapšen i procesuiran”.

Peticiju je pokrenuo bh. jutjuber Amir Hadžić, a do sada ju je potpisala 35.381 osoba. Bit će zanimljivo pratiti krajnje rezultate obje peticije, a na društvenim mrežama već uveliko “padaju” opklade da će ova o Dodikovom hapšenju skupiti više potpisa od one o neprihvatanju Inzkove odluke.

Milorad Dodik, trenutni član Predsjedništva Bosne i Hercegovine, već dugi niz godina krši mir i sigurnost svih građana države Bosne i Hercegovine. To čini svojom retrogradnom politikom i ličnim stavovima i izjavama koji su gotovo uvijek usmjereni protiv nesrpskog stanovništva u BiH. Mi smo jedina država na svijetu čiji predsjednik poriče vlastitu državu.

Za svega 12 sati Hadžićeva peticija potpisana je više od 37.000 puta te broj potpisa nastavlja da raste.

Građani peticiju potpisuju klikom na ovaj LINK.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79