Dok je kćerka otvarala garažu naoružani razbojnici od majke oteli automobil

U naselju Blažuj sinoć je došlo do oružanog napada u kojem je od žene M.H. otet automobil Audi A4. Kako saznaje Novinska agencija Patria žena je u tom trenutku bila sa kćerkom koja je izašla iz automobila da otvori vrata od garaže.

U tom trenutku dvojica maskiranih muškaraca naoružani pištoljima su prišli i istjerali vlasnicu iz automobila te sjeli u vozilo kojim su se udaljili u nepoznatom pravcu. Izvjesno je da je riječ o planiranoj krađi te da je vlasnica praćena određeni vremenski period.

Portparol MUP KS Mirza Hadžiabdić o detaljima ovog događaja nije mogao govoriti, ali je potvrdio da pripadnici Uprave policije MUP KS aktivno rade na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela i pronalasku počinilaca.

U prvih osam mjeseci na području Kantona Sarajevo ukradeno je 120 automobila, a vraćeno 71 vozilo, prenosi Fokus.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79