Dok je Siniša bio kod doktora na pregledu zabunom mu srušili kuću

Siniša Hunjak, 57-godišnji gospodin koji cijeli život živi na istoj adresi na zagrebačkoj Staroj Peščenici, ovog tjedna doživio je silan stres. Netko mu je zabunom srušio kuću. Ujutro je otišao doktoru, na redovne pretrage oko dijabetesa, i kada se vratio kući dočekao ga je teško zamisliv prizor.

“Ušao sam u dvorište i vidio da nemam krova, prozora, verandu… Ma ništa. Od šoka sam pao u nesvijest i udario glavom o pod te sam završio na Hitnoj”, kazao je za 24 sata.

Prema odluci Gradskog ureda za opću upravu, između Bužanove i Čerinine ulice gradit će se osnovna škola, a stanovnici sadašnjih kuća dobit će od Grada stalan zamjenski smještaj. I gospodin Hunjak na to je pristao.

Ali, kako je ispričao, kuću su mu trebali srušiti tek nakon što on bude stambeno osiguran. Njegova nećakinja dobila je informacije da je kuću srušila tvrtka poduzetnika Vlade Leke, direktora tvrtke Castrum nekretnine.

“Nazvala sam ga na mobitel te mi je rekao da su slučajno srušili ujakovu kuću. Trebali su srušiti kuću na broju 7, a oni su srušili ovu na broju 9”, kazala je za 24 sata Martina Levačić, nećakinja gospodina Hunjaka. Ali poduzetnik Leko to je demantirao, tvrdeći novinaru da on nema veze s rušenjem.

Slučaj je prijavljen policiji i uskoro bi se trebao raspetljati. U međuvremenu se gospodin Hunjak javio u Grad Zagreb i tamo su mu rekli da napiše molbu za smještaj, što je on i učinio. Dok ne bude zbrinut, stanovat će s obitelji.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79