Dok smo gledali bebu, policija nam je upala u kuću

Prava drama u Kruševcu odigrala se kada je u ponedeljak oko 11.15 kada je majka dječaka starog svega 40 dana prijavila policiji da je dadilja otela njeno dijete.

Majka je pojasnila da je bebisiterka otišla s mališanom u park, ali da se nije vratila u dogovoreno vrijeme, niti se javlja na telefon. Ekspresnom akcijom su beba i dadilja pronađene u kući njenog bivšeg momka u predgrađu Kruševca.
“Kćerka proživjela pakao”

Deda mališana ističe da je cijela porodica pretrpjela stravičan šok.

– Vidi se da je dijete uznemireno, ali i supruga i ja, kćerka i zet. Ta žena je mog unuka vozila pet kilometara u jednom pravcu po onoj vrelini! Policija je ekspresno reagovala i želio bih da im se posebno zahvalim jer su to pravi profesionalci – kaže djeda.

Djeda otete bebe je objasnio kakav je pakao preživjela njegova kćerka dok nije saznala gdje se nestali sinčić nalazi.

Kako je objasnio djeda otetog mališana, njegova kćerka nedavno se vratila u Srbiju.

– Ona je dugo radila i živjela u Kini, ali se zbog koronavirusa ponovo vratila u Kruševac i ne znamo koliko će ostati – kaže djeda.

– Zet je zaposlen u “Koridorima” i zbog posla je često odsutan od kuće, a moja kćerka, koja nema stalni posao, prinuđena je da radi privatno i drži časove djeci engleskog jezika. Upravo zbog toga, ona je željela da nađe bebisiterku koja bi joj čuvala bebu za vrijeme izvođenja nastave – priča djeda mališana.

Djeda dodaje da je dadilju našla na Fejsbuku.

– Ovu gospođu je našla preko Fejsbuka, a lijepo mišljenje o njoj je dala i njena dobra drugarica. U četvrtak i petak bebisiterka je bila sa mojom kćerkom u njenom stanu radi upoznavanja i navikavanja, a tokom vikenda nije dolazila, prema dogovoru. Ostavila je dobar utisak i stekla povjerenje – kaže djeda, i dodaje da je njegova kćerka čak slikala bebisiterku, kopirala joj ličnu kartu i uzela broj telefona, što je kasnije pomoglo policiji da brzo i efikasno riješi slučaj.
Tražio ih po parku

Kako navodi, J. J. je u ponedeljak uredno došla na posao.

– Preuzela je bebu ujutru i rekla da će da je prošeta do Pionirskog parka, a to je nekoliko stotina metara od stana. Dozvolila joj je sat vremena šetnje, a preko Vajbera su se stalno dopisivale. Kada je moja kćerka htkela da se nađe sa njima, bebisiterka nije bila dostupna. Nešto kasnije se javila i obećala da će doći za par minuta. Otišao sam u Pionirski park, ali tamo je nije bilo, što je već upalilo crvenu lampicu, pa smo se obratili policiji – navodi sagovornik i zaključuje da je unuk uspješno pronađen poslije manje od sat vremena.

Bivša svekrva osumnjičene J. J., odnosno majka D. S. opisala je dramu koja se odigrala u njihovom domu.
“Dok smo gledali bebu, policija nam je upala u kuću”

– Bivša snajka je pozvala sina i rekla da će za tri dana doći i donijeti njihovo zajedničko dijete. Tako je i uradila, došla je oko 10 časova, a dok smo gledali bebu, oko podneva, upala nam je policija u kuću, odnijela mališana, privela nju i sina, a mi smo svi morali da damo izjave – priča vidno uznemirena žena.

Kako kaže, njoj je bilo poznato da je njen sin bio u vezi sa J. J, piše Kurir.

– Mi nemamo ništa sa otmicom bebe, trebalo bi to da bude jasno odmah. Moj sin je živio sa J. J., a koliko svi znamo, bila je trudna. Međutim, oni su raskinuli u aprilu i od tada nisu imali nikakav kontakt, nismo znali da ovo nije njeno dijete – priča majka mladića.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79