Dokazi postoje da je David Dragičević

“Nema tu nikakvih laži u istrazi se moraju provesti sve okolnosti. Nisam ništa slagao samo pozivan na primjenu zakona i provođenja službene adekvatne istrage”, kazao je Ifet Feraget, advokat porodice Dragičević, reagujući na izjavu  ministra unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragana Lukača da on (Feraget) u javnost iznosi laži u vezi slučaja Davida.

Feraget je u izjavi za portal Source rekao da postoji dovoljno okolnosti koje ukazuju na moguću povezanost određenih lica, pa i određenih pripadnika MUP RS sa slučajem Davida Dragičevića.

“Te okolnosti postoje i jedini način da mene neko demantuje jeste službena adekvatnae istraga”, kazao je Feraget, navodeći da nema tu nikakvih laži u istrazi se moraju provesti sve okolnosti.

“Nisam ništa slagao samo pozivan na primjenu zakona i provođenja službene adekvatne istrage”, kazao je Feraget.

“Suviše je dokaza, postoje okolnosti koje ukazuju na moguće počinioce tog ubistva i zbog toga je potrebno sprovesti adekvatnu istragu i da damo odgovor na pitanje; – Ko je ubio Davida?”, rekao je Feraget.

On ističe da dokazi govore da su David i Dženan ubijeni i da u ta dva slučaja nije provedena službena istraga.

“To treba dovesti do kraja kako bi mogli reći da u BiH postoji vladavina prava”, kazao je Feraget.

BN TV

 

Tristotine dana „Pravde za Davida“: Gdje je griješilo Tužilaštvo?

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79