Doktor objasnio: “Nevakcinisani mladić ide u provod, pa kod bake na slatko, a ona više nije živa”

Prof. dr Radmilo Janković, zamjenik direktora UKC Niš analizira kako trenutno izgleda, kako ga sam naziva, prosječan krug korona pakla u Srbiji:

U centru kruga je prosječan Srbin, starosti izneđu 20 i 39 godina (Kragujevčanin recimo, jer još sam frapiran činjenicom o jučerašnjih 210 novooboljelih u Kragujevcu i planiranom večerašnjem koncertu Zdravka Čolića). Nije baš da je sljedbenik ravnozemljaša i teoretičara zavjere ali misli da “ima tu nešto oko vakcina sumnjivo”… Neće baš on da bude prvi.

– Ljetovao je ove godine u Budvi. Za odlazak u omiljenu Grčku morao bi da plati testiranje na korona virus. Bio je u Budvi i na Čolinom koncertu… Vratio se kući, u Kragujevac pomalo slinav, ali bez ikakvih drugih problema. Neko bi, kao i on rekao, da je zdrav i da mu nije ništa, piše Kurir.

– Majka mu govori da bi mogao da ode do bake, da odnese nedjeljni ručak. Baka je unuku iznijela omiljeno slatko od jagoda, tri puta ga poljubila, jednom i u čelo… Još u februaru baka je primila Sinofarm vakcinu. Kao stara, s njenom stalnom boljkom, bila je prioritet. Ali prošlo je od tada i više od pola godine. Vrijeme joj je da prima treću dozu. Ali, baka dobija temperaturu, pada u postelju… Vode je u kovid bolnicu… Unuk više ni ne slinavi. Baka je izgubila životnu bitku. A on – on ne može sebi da oprosti…

– A da li će sad da se vakciniše. Da se kladimo?! – zaključuje dr Janković.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79