Doktorica kojoj je muž pucao u glavu izgubila borbu za život

Milena M. (35) iz Kragujevca u koju je 16. maja pucao suprug Vladimir, izgubila je danas borbu za život.

Nesretna žena bit će sahranjena sutra.

Milenina porodica želi da se zahvali svim ljekarima i onima koji su bilo spremni da joj pomognu.

Kao i ljekarima na VMA koji su bili spremni da je prime tamo u svakom trenutku, nažalost povreda je bila takva da je izgubila borbu za život.

Podsjetimo, Milena je radila kao doktorica u Njemačkoj u Drezdenu, a suprug je ostao u Kragujevcu sa djecom i tako su živjeli već tri godine. Trebalo je da srijede papire i nastave zajednički život u Njemačkoj, a planirali su da putuju u Drezden. Milena je prije toga došla u Kragujevac na kratkotrajan odmor.

Ona je živjela u Njemačkoj i planirala je da vodi muža i djecu sa sobom. Imaju dvoje djece, sina (8) i kćerku (6).

“Bili kod rodbine da se pozdrave i zločin se dogodio tu noć. Pucao joj u glavu, jedanput – rekli su poznanici ove porodice i dodali da je najvjerovatniji razlog zbog kojeg je Vladimir pucao u Milenu to što je sumnjao da ga vara.

Sve se dogodilo u porodičnoj kući, muž je pucao u nju u dnevnoj sobi, a djeca su spavala u svojim sobama i nisu ništa čula.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu brzo su uhapsili Vladimira M. (40) iz Kragujevca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju, saopćeno je 16. maja iz MUP-a.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79