Donosimo prognozu za naredna četiri dana

Nešto sunčanije se očekuje u sjevernim i sjeverozapadnim djelovima. Tokom dana, postupno povećanje oblačnosti. Poslijepodne, u centralnim, isočnim i zapadnim područjima Bosne moguć je kratkotrajni lokalni pljusak. Jutarnja temperatura od 3 do 12, a najviša dnevna do 22 stupnja.

U petak pretežno oblačno vrijeme. Lokalni pljuskovi se očekuju u Hercegovini i Krajini, a krajem dana i u Posavini. Jutarnja temperatura od 4 do 13, a najviša dnevna temeratura od 14 do 21 stupanj.

U subotu pretežno oblačno vrijeme s kišom i lokalnim pljuskovima. Jutarnja temperatura od 4 do 10, a najviša dnevna od 14 do 22 stupnja.

U nedjelju pretežno oblačno vrijeme s kišom i lokalnim pljuskovima. U planinskim područjima susnježica i snijegom. Jutarnja temperatura od 4 do 10, a najviša dnevna od 6 do 16 stupnjeva. Tokom dana, postupan pad temperature zraka prenosi Slobodna-Bosna.

(VIDEO) Došla maca na jaganjca: Prvo kudio pa onda isto uradio?

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments