Dragan Bursać o svadbi Arkanovog sina: Mladić je poznat po tome što je sin ratnog zločinca i njegove turbo-folk druge

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić vjenčali su se ove nedjelje, 24. novembra, u kripti Hrama Svetog Save, gdje su pred Bogom izgovorili sudbonosno “DA” i postali gospodin i gospođa Ražnatović.

Arkanov sin stiže u Bosnu i Hercegovinu: Traži se nova žrtva

Nakon ispoštovanih tradicionalnih običaja u Titelu, gdje su mladoženja, njegova majka folk zvijezda Ceca i sestra Anastasija zajedno sa ostalom rodbinom i najbližim prijateljima stigli u prijepodnevnim satima kako bi kupili mladu, svi zajedno – porodica Ražnatović i porodica Rodić – uputili su se za Beograd. Za Veljkom je stigla i mlada, Bogdana, koja je, kao što smo već pisali, nosila Cecinu vjenčanicu staru 24 godine, koju je pjevačica nosila na venčanju sa pokojnim suprugom Željkom Ražnatovićem Arkanom 1995. Tek vjenčani Bogdana i Veljko, od danas gospodin i gospođa Ražnatović, iz Hrama su izašli nekoliko minuta prije 17 sati.

Budući da su skoro svi srbijanski mediji “ispratili” ovaj događaj, a čak je organizaovan i direktan prijenos vjenčanja, poznati kolumnista Dragan Bursać na svom facebook profilu uputio je vrlo oštru kritiku koju prenosimo u cjelosti: Danas je srbijanska televizija sa državnom fekvencijom (Pink) prenosila svadbu Arkanovog i Cecinog sina. A mladić je poznat po tome što je naučnik, pjesnik, pisac, arhitekta, muzičar? Ne! Mladić je poznat po tome što je sin ratnog zločinca i njegove turbo-folk druge. I kao što je srbijanska državna televizija onomad prije skoro četvrt vijeka direktno prenosila svadbu Arkana i Cece, ne zato što su istaknuti arhitekti, umjetnici ili naučnici, čak ne zato što su kradljivci bijele tehnike ili nadripjevači, nego zato što je Arkan bio ratni zločinac, a druga mu folk ikona tog zločinačkog miljea, baš tako se i danas isti ti mediji, sa istim njuškama grebu o potomstvo ovog para.

Vraća li se Arkanov ubica u Srbiju?

Da li se šta promjenilo? Promjenilo se to što se državno rukovodstvo Srbije-ovo sadašnje uvlači u šupak familiji Ražnatović dublje, više i jače od onog iz ‘95. To gotovo ništa ne govori o familiji Ražnatović-o njima je sve rečeno, ali govori puno i previše o vladajućem političkom i društvenom miljeu u Srbiji. Za zabrinuti se!

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79