Dragan Bursać opsovao Dodiku: Znaš koja je tvoja najveća propast Milorade?

Ostaćeš bruka, rijetka bruka, koja se zbog radosti svog dupeta upisala u bruke i fukarice!

Senad Miloradu: “Onda gledaj lafčino, vidiš ga”. On mu odgovorio da fali 150.000 Srba u Sarajevu

Komentarišući svoje ranije izjave, u kojima je tvrdio kako je Karadžić razni zločinac, a da je u Srebrenici počinjen genocid, Milorad Dodik jeza Face TV izjavio kako je bio izmanipulisan i kako je griješio u to vrijeme.

– Tada sam vjerovao u pravosuđe, ali sada vidim da je to manipulacija. Nikada od mene nećete čuti od mene da su Srbi počinili genocid, kazao je Dodik.

U jednom dijelu rauzgovora Dodik je ponovio poznatu “mantru” o tome kako je 150.000 Srba otjerano iz Sarajeva, dodao je i kako su oni ostavili 50.000 stambenih i poslovnih jedinica, vrijednih 50 milijardi KM. Međutim, suočen sa činjenicom da je u Sarajevu moguće da osoba srpske nacionalnosti obavlja visokre političke dužnosti, a da je to u Banjoj Luci nemoguće, samo je kazao:

– Nemamo dovoljno zrelog političkog kandidata, kojeg bi mogli predložiti.

Na njegove tvrdnje na društvenim mrežama reagovao je banjalučki novinar Dragan Bursać. Njegovu poruku Dodiku prenosimo u cjelosti.

“Je.o te džem i rakija šljiva! Sprdaš se Milorade sa svojom ubijenom porodicom na Kozari. Sa ubijenim precima, sa stričevima i rođacima, ne bi li se uvukao u šu.ak četnicima. Smiješ se nad Jasenovcem, Starom Gradiškom i Srebrenicom, ne bi li bio veći četnik od četnika. A mali Stanivuković ti je ukrao četničke glasove u Banjaluci.

Kakva crna ekonomija, kakva crna lijevčanska rakija i džem, dok kosti mrtvih iz Tomašice izviruju 50 kilometara od Banjaluke? Kakve crne ludosti, dok se sprdaš sa genocidom srebreničkim?

Novi show Dodika: Šta si ti? Novinar! Ti si zaje*ant! Sprdaš se sa mnom!

I znaš koja je tvoja najveća propast Milorade?

Nije čak ni to što si se po kostima ubijenih Bošnjaka, Srba i Hrvata, ubijenih ljudi popišao, najveća je propast što te četnici, isti oni koji su ti pobili familiju nikada prihvatiti neće, pa da ih milion puta pokušaš amnestirati njihove zločinačke krivice.

Ostaćeš bruka, rijetka bruka, koja se zbog radosti svog dupeta upisala u bruke i fukarice!

Je.o te džem i rakija šljiva!”

 

Dodik: Nikada od mene nećete čuti da su Srbi počinili genocid u Srebrenici, bio sam izmanipulisan kad sam to izjavio

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79