Draganu Beniću hitno potrebna pomoć za operaciju kičme: Potrebno skupiti 18.000KM

Draganu Beniću (39) iz Dovića kod Laktaša hitno je potrebna pomoć. Za operaciju kičme, prema ranijim najavama ljekara, neophodno je izdvojiti 18 hiljada maraka. Narednog petka zakazan je kontrolni pregled na Institutu za ortopediju Banjica u Srbiji, a za prevoz sanitetom, kako navodi, potrebno je 1.500 KM.

Zdravstveni problemi nastali su nakon pada sa skele, usljed kojeg je zadobio teške povrede kičme. Od tada ima jake bolove koji mu onemogućavaju svakodnevne fizičke aktivnosti. Prošle godine Benić je operisan, ali operacija nije dala rezultate. Prema procjenama ljekara potrebna mu je još jedna operacija kičme, za koju Benić nema sredstava.

Benić ima dvoje maloljetne djece, njegova supruga boluje od epilepsije, a roditelji su mu nepokretni.

Prije nesreće jedini je radio i prehranjivao porodicu, a sada je porodica prinuđena da živi od socijalne pomoći.

Zbog nezavidne finansijske situacije u kojoj se nalazi, moli sve ljude dobre volje da mu pomognu. Uplate se mogu izvršiti na račun NLB banke (5620998124712346) na ime Dragan (Đordo) Benić.

Broj telefona:065/943 – 086


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79