DRAGIČEVIĆ PORUČIO DODIKU: OBJAVIT ĆU SLIKU TVOJE KĆERKE, A TI ZNAŠ…

Banjalučani su se večeras po 255. put okupili na glavnom Gradskom trgu kako bi pružili podršku porodici ubijenog mladića Davida Dragičevića u višemjesečnoj borbi za istinu i pravdu.

Davor Dragičević, otac ubijenog Davida pitao je Igora Radojičića i Milorada Dodika šta se to nalazi u njihovom glavnom gradu, prenosi Radiosarajevo.

“Izmještajte gdje god hoćete i kako god hoćete, ja sam svoje rekao, nije ovo tuga, za ovo nemam riječi. Ne možeš zaključati grad, davno ste vi zaključali ovaj grad, narkomanijom, prostitucijom. Reći ću sad jednu riječ ‘gepek’ Igore Radojičiću, nadam se da ćeš je obrazložiti”, rekao je Davor

“Ovdje u ovom gradu nema sigurnosti, bojiš se za strane državljane, šta je sa mojim djetetom, on nije trebao sigurnost. Rođen je u ovom gradu a ubili ste ge. Ključevi Banja Luke su u mojim rukama i ovih ljudi, da otključamo ovaj grad, da vas protjeramo jer sa vama nema suživota. Sa ubicama djeteta od 21 godinu. To je zatvoreni grad, MUP, općina, tužilaštvo, skupština, predsjedništvo. To je portparolu taj magični ključ. VIdjet ćete sljedeće sedmice svi, dobit ćete potvrdu”, kazao je Davor.

“Danas ste se opet upecali, nakon 9 mjeseci, krenuo sam se igrati sa vama i još uvijek je prelagana igra. Ja ću čistiti krljušti vaše i vaših nalagodavaca. 9 mjeseci se vozite kroz ulici u štitite ubice moga djeteta, iz auta ne smijete izići, onaj nazad sjedi ko na tuti. Do kraja ovoga ću se igrati sa vama i provocirati vas, a vi dokažite suprotno. Nema više klevete u toj ulici je 18. marta bio vrh SNSD-a i planirali su zločin. MUP Tužilaštva, u ulici Velibora Janjetovića 18. marta 2018. godine, a David je unutra bio, imamo imena, imamo snimke sve. Sljedeće sedmice će morati da krene vladavina prava. Ako treba prvo od mene, a ja sa tim nemam problem”, rekao je Davor i dodao:

“Slušaj me sad Burle, pokazat ću ti javno sliku tvoje kćerke, a ti vrlo dobro znaš o čemu se radi, a ti za mene nemaš ništa. Burle znaš ko je ubio Davida Dragičevića, sve ću vas pohvatati u mrežu, to da znate, a moje namjere sve ćete vidjeti, za datum koji sam rekao. Ali prije toga je red na onim koji su nam garantovali, pravo na život i koji su garantovali. Ja bih dijete zatvorio u kuću, ne bih ga nikad pustio u grad, da niste garantovali. Eh svi koji ste potpisali, vi ćete do 7. aprila morati preuzeti svu odgovrnost, ja tad više nemam ni jednu odgovornost, imam samo zavjet pream mom sinu. Moja misija je moj sin David Dragičević”, zaključio je Davor.

 

 

Crna hronika

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79