Drama na Jadranu: Muškarac debelim prstenom od inoxa zarobio penis i testise, spašavali ga vatrogasci

Liječnicima u pulskoj bolnici u četvrtak su morali u pomoć priskočiti vatrogasci kako bi spasili genitalije muškarca koji se “zaigrao” s prstenom od inoxa

Muškarac srednjih godina u četvrtak se pred kraj druge smjene pojavio na hitnom traktu Opće bolnice Pula jer je oko penisa i testisa stavio okrugli predmet od inoxa, koji potom nije mogao skinuti.

Sveti Stefan: Željela da se fotografiše, pala sa stijene i poginula

Proveo je tako 18 sati, a udovi su mu počeli otjecati i krenuli su bolovi budući da se na tom području, nakon niza prirodnih okolnosti, potpuno zaustavila cirkulacija. Penis i testisi ostali su mu zarobljeni, javlja Glas Istre.

Čitav promjer prstena bio je debeo čak dva centimetara, tvrde neslužbeni izvori, a obzirom da se radi o inoxu, on je bio izrazito tvrd i teško obradiv standardnom bolničkom opremom. Kako bolnica nema alata koji bi mogao odrezati ili pak raširiti muškarčevu seksualnu igračku, intervenirali su, tko drugi, nego pulski vatrogasci, piše ovaj medij.

Proces je trajao dugih pola sata, predmet su rezali na dvije strane, a pacijent je jedva ostao čitavih udova. Postojala je, naime, realna opasnost da izgubi sve.

Na kraju, sve se dobro svršilo te je muškarac svojevoljno, na svoju odgovornost, napustio bolnicu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79