Drama na Vracama: Autobusu otkazale kočnice, stvorila se velika gužva

U ranim jutarnjim satima u sarajevskom naselju Vraca stvorila se velika gužva na samoj raskrsnici, nakon što su autobusu gradskog prijevoza kompanije Centrotrans iz Istočnog Sarajeva – otkazale kočnice, piše Radio Sarajevo.

Prema informacijama do kojih smo došli, autobus je, nakon što su mu otkazale kočnice proklizao na kolovozu, te se zaustavio na trotoaru pored samog semafora.

U ovom incidentu nema povrijeđenih, ali je na autobusu nastala manja materijalna šteta.

Nekoliko naših čitatelja i građana je kontaktiralo redakciju portala Radiosarajevo.ba, koji su se žalili na velike gužve i pitali “da li znamo šta se dešava”.

Kontaktirali smo dežurnog operativnog operativnog Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS), koji je potvrdio da je došlo do udesa.

“Autobusu su otkazale kočnice i došlo je do manjeg kontakta s drugim vozilom. Niko nije povrijeđen, a na vozilima je nastala manja materijalna šteta”, kazali su iz MUP-a KS za naš portal.

Kako smo uspjeli saznati, autobus je prevozio putnike na relaciji Pale – Istočno Sarajevo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79