Drama u BL: Muškarac na ulici izvadio pištolj i prijedio sugrađaninu

Banjalučanin B. Č. lišen je slobode zbog sumnje da je, u blizini Palate predsjednika RS, pištoljem prijetio sugrađaninu M. V., potvrđeno je za Srpskainfo.

PU Banjaluka su pojasnili da su službenici Uprave za obezbjeđenje ličnosti i objekata juče oko 5:45 sati, u Banjaluci u ulici Bana Milosavljevića, prilikom vršenja redovnih poslova i zadataka, brzom intervencijom lišili slobode B.Č. iz Banjaluke.

“Prilikom hapšenja od B.Č. je oduzet nelegalni pištolj i 0,9 grama marihuane. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je djelo kvalifikovao kao Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija i Nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga”, pojasnili su u policiji.

Nakon završene kriminalističke obrade B. Č. je pušten na slobodu, a nakon kompletiranja predmeta PU Banjaluka će podnijeti izvještaj o počinjenim krivičnim djelima.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79