Drama u Mostaru: Nakon pucnjave na porodičnu kuću pronađen zapaljeni automobil

Policijskoj upravi (PU) Mostar je u ponedjeljak (17. siječnja) prijavljena upotreba vatrenog oružja na području prigradskog naselja Blagaj, potvrđeno je za Hercegovina.info iz MUP-a Hercegovačko – neretvanske županije.

Navedeno je kako je G.Dž. u 17:45 sati tog dana prijavio da je nepoznata osoba pucala u smjeru njegove kuće. Tom prilikom oštećena su dva automobila ispred kuće i prozor na tom objektu.

Izlaskom na mjesto događaja, službenici odjela kriminalističke policije su utvrdili navedena oštećenja, te je urađen i očevid.

Nešto kasnije su iz Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar obavijestili PU Mostar kako se u mjestu Busak, na magistralnoj cesti M-6.1 između Mostara i Nevesinja, nalazi automobil nepoznate marke koji je izgorio. Intervencija vatrogasaca je zabilježena od 18:15 pa do 20:30 sati. Osim automobila, vatra je zahvatila i raslinje oko istog.

Navedeni automobil se može dovesti u vezu sa pucnjavom koja se dogodila nešto ranije u Blagaju, a kojim je počinitelj ili više njih pobjeglo sa mjesta događaja. Očevid su na mjestu događaja uradili službenici odjela kriminalističke policije Mostar, a o događajima je obaviješten dežurni tužitelj.

Ozlijeđenih nije bilo, a policija u suradnji sa tužiteljstvom poduzima dalje mjere i radnje na rasvjetljavanju ovih događaja.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79