Drama u Sandžaku: Lopovi ušli u stan, ženu zaključali u kupatilu i ukrali 10.000 eura, zlato i Škodu

Žena Z.S. u čiju su kuću u Novom Pazaru sinoć ušli lopovi i opljačkali do detalja je opisala horor koji je preživjela.

Kako je na početku razgovora objasnila, nije mogla ni na trenutak da nasluti šta je te večeri čeka.

“Čula sam da nešto lupa, ali sam mislila da je vjetar. Ni na kraj pameti mi nije bilo da su mi lopovi u kući i da su polomili prozor. Izlazila sam na terasu, ali ništa nisam vidjela te sam se vratila u sobu”, priča žena Z.S. kojoj su u kuću sinoć upali lopovi i opljačkali je.

Kako se ranije izvještavali nesretnoj ženi su lopovi sinoć upali u kuću i ukrali oko 10.000 eura u gotovini i značajnu količinu dragocjenog zlatnog nakita. Nakon toga ukrali su automobil marke “Škoda” i pobjegli, on je nađen spaljen u naselju Sebečevo.

Prema njenim riječima neposredno prije užasa koji je preživjela razgovarala je sa sinom telefonom.

“Nešto se veza prekidala i sjećam se da sam pomislila da je internet loš. Prekinula sam razgovor i otišla do toaleta. Mislila sam dotad će se poboljšati i internet. Na putu do toaleta sam osjetila nešto. Obuzela me je jeza ali ništa čudno nisam vidjela. Kada sam ušla neko je lupio vrata za mnom, ugasili su svijetlo i čula sam kako me zaključavaju”, prisjeća se nesretna žena.

Kako je objasnila mnogo se uplašila.

“Vikala sam pustite me napolje, ali odgovora nije bilo. Čula sam kako preturaju stvari. Obuzeo me je užasan strah, borila sam se sa samom sobom da se smirim da mi srce ne stane. Mislila sam na moju djecu”, priča plačnim glasom prestravljena žena.

Kada se sve utihnulo kako kaže prolazilo joj je ekroz glavu da će vjerovatno do jutra da ostane zaključana u kupatilu, a već joj je bilo hladno.

“Uzela sam neke peškire i ogrnula se. Srećom oko jedan sat došla je policija, našli su zapaljena kola, koja su od moje rodice. Zvali su i hitnu pomoć, dali su mi injekcije da mi spuste pritisak”, prisjeća se sagovornica dok pokazuje prostorije u kojima su sve stvari razbacane.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79