Drama u Srbiji: Djever izbo snajku, nožem nasrnuo na svog brata

Zbog osnovane sumnje da je počinio pokušaj ubistva snajke B. N. (42) i bratu A. M. (47) nanio lakše tjelesne povrede, osumnjičenom D. M. (48) iz Futoga određen je pritvor u trajanju od 30 dana.

Pritvor je određen zbog postojanja sumnje da će ometati postupak uticajem na svjedoke, te zbog mogućnosti ponavljanja krivičnog djela, ali i iz razloga uznemiravanja javnosti zbog načina izvršenja krivičnog djela.

Podsjetimo, nakon porodične svađe u Futogu koja se odigrala 28. septembra, D. M. je nožem nasrnuo na svog brata A. M. a kada je njegova snajka B.N. stala između njih da odbrani muža, zadobila je više uboda nožem u grudi i stomak.

Osumnjičeni djever je odmah uhapšen, dok je njegovu snajku ekipa Hitne pomoći prevezla u odjeljenje reanimacije Urgentnog centra KCV, prenosi Blic.

Stanje povrijeđene žene je stabilno i ona se oporavlja od posljedica ranjavanja, saopšteno je juče iz Kliničkog centra Vojvodine.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79