Drama u trolejbusu: Mlađeg muškarca nisu mogli probuditi. Hitna ga iznijela iz vozila

Po dolasku na stanicu vozač trolejbusa je vidio da jedan putnik nije izašao. Misleći da je zaspao, pokušao ga je probuditi, ali nije uspio…

Na početnoj trolejbuskoj stanici na Trgu Austrije jutros se odvijala prava drama zbog koje su intervenisali policija ali i Hitna pomoć.

Naime, po dolasku na stanicu vozač trolejbusa je shvatio da je u vozilu ostao mlađi muškarac. Prišao mu je, i kako su nam ispričali građani koji su se zatekli u blizini, misleći da je zaspao, pokušao ga je probuditi. Međutim, nije uspio.

Odmah su pozvani Hitna pomoć i policija, koji su ubrzo stigli na mjesto događaja piše Oslobođenje.

– Radnici Hitne pomoći su ušli u trolejbus, a nedugo nakon toga iznijeli su mlađeg muškarca na nosilima, kazala nam je jedna Sarajaka potresena situacijom kojoj je svjedočila. Ističući da ne zna šta se dalje dešavalo, kratko nam je kazala da je Hitna odvukla tog muškarca.

Iz MUP-a KS su nam kazali da je muškarcu, kako se ispostavilo, pozlilo, najvjerovatnije od vrućine.

– Ekipa Hitne pomoći je intervenisala na mjestu događaja, nakon čega su muškarca povezli u bolnicu. Međutim, on je već tokom transporta došao sebi, kazala nam je Mersiha Novalić, portparolka MUP-a KS-a. Dodala je da je on najvjerovatnije odvezen na KUM radi pregleda i opservacije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79