Drama u Tuzli: Nesavjesni komšija zamalo zapalio zgradu bacanjem opušaka u dimnjak

Drama u Tuzli: Nesavjesni komšija zamalo zapalio zgradu bacanjem opušaka u dimnjak


Sinoć je u jednoj stambenoj zgradi u centru Tuzle došlo do incidenta koji je mogao imati ozbiljne posljedice. Naime, komšija koji živi u stambenoj zgradi je svjesno mjesecima bacao opuške od cigarete kroz dimnjak – piše Crna-Hronika.

Stanari su odmah primijetili dim i pozvali vatrogasce, koji su brzo stigli na lice mjesta i spriječili širenje vatre na ostale stanove. Požar je lokalizovan i ugašen prije nego što je prouzrokovao veće štete, ali je stan u kojem je požar izbio pretrpio značajna oštećenja.

Komšije su šokirane ovim događajem i apeluju na sve stanare da budu oprezniji i odgovorniji.

“Neko od komšija godinama baca opuške u dimnjak. Stan kad se nije zapalio. Šaljemo vam slike kad je skinuta rozetna. Slike su iz stana na prvom spratu. Dolazili su i vatrogasci ali i policija. Katastrofa s kim živimo” – napisao je čitatelj iz Tuzle za portal Crna-Hronika

“Srećom, vatrogasci su brzo reagovali i spriječili katastrofu. Ovo je ozbiljno upozorenje za sve nas,” rekao je jedan od stanara.

POGLEDAJ GALERIJU


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija