Dramatičan snimak nesreće u Sarajevu: Novom Škodom zakucao se u zid

U ulici Marka Marulića u sarajevskom naselju Malta jutros se dogodila nesvakidašnja nesreća u kojoj, samo pukom srećom, nije bilo povrijeđenih.

Sve je postalo viralno, jer su sve zabilježile kamere videonadzora s obližnjeg poslovnog prostora. Iako je riječ o jednosmjernoj ulici, koja je pregledna, vozač nove Škode Octavije doslovno se zakucao u zid, umjesto da skrene ulijevo.

Na snimku se vidi strahovit udar. U pomoć su prvi pritekli radnici obližnje benzinske pumpe, koji su izvukli vozača. Dim je već počeo kuljati ispod haube pa je postojala opasnost da ne izbije požar. Radnici pumpe rukama su otvorili haubu i spriječili veću havariju. Kako se vidi na snimku, vozač je bio vidno dezorijentiran, prenosi Avaz.

Kako saznajemo od očevidaca, na mjesto nesreće stigla je i ekipa Hitne pomoći, ali nakon rutinskog pregleda, nije bilo potrebe za intervencijom ljekara.

Na teren je izašla i policija. Nekoliko sati nakon nesreće, na asfaltu su i dalje bili vidljivi tragovi ulja i tečnosti koji su iscurili iz Škode.

Za sada zvanično nije poznat uzrok nesreće.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79