Draško Stanivuković priredio doček košarkašicama iz Banje Luke koje nastupaju za Srbiju i BiH

 

U Banjoj Luci je večeras upriličen doček košarkašica iz ovog grada koje su nastupale na nedavno održanom Eurobasketu. Radi se o jednoj reprezentativki Srbije i četiri košarkašice koje nose dres BiH. On su se pojavile na Balkonu Gradske uprave, a sve je popraćeno muzičkim programom.

– Zbog ovog se živi zbog ovog mjesecima treniramo i pripremamo se. Cijela Evropa je sada čula za Banja Luku. Ponosna sam na sve nas i svoj grad, kazala je Milica Deura kapitenka reprezentacije BiH.

Gradska uprava organizira prijem za banjalučke košarkašice, koje su postigle zapažene rezultate na Evropskom prvenstvu u Španiji, objavili su danas iz Gradske uprave Banja Luka.

Gradonačelnik Draško Stanivuković upriličio je prijem za Sašu Čađu, koja je sa košarkaškom reprezentacijom Srbije na Evropskom prvenstvu osvojila zlatnu medalju, te, kako je rečeno, za sugrađanke, Milicu Deuru, Draganu Domuzin, Irenu Vrančić i Anđelu Gligić – iz reprezentacije BiH koja je zauzela peto mjesto.

Današnjem prijemu u gradskoj upravi prisustvovala je i Slađana Golić, jedna od najboljih košarkašica bivše Jugoslavije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79