Draško Stanivuković proglasio pobjedu u Banjaluci

Prvi rezultati danas održanih izbora za lokalne organe vlasti.

Zajednički kandidat PDP-a i SDS-a za gradonačelnika Banjaluke Draško Stanivuković slavi nakon što su večeras dobili prve rezultate prema kojima, kako tvrde, Stanivuković vodi u odnosu na SNSD-ovog Igora Radojičića, inače aktuelnog gradonačelnika Banjaluke.

Večeras se slavi u PDP-ovim prostorijama u gradu na Vrbasu.

Potpredsjednik Partije demokratskog progresa Igor Crnadak izjavio je večeras da preliminarni rezultati pokazuju da je PDP zajedno s partnerskim strankama napravio ozbiljan zaokret na političkoj sceni u Republici Srpskoj, prenosi N1.

“Po svemu sudeći, novi gradonačelnik Banje Luke bit će naš kandidat Draško Stanivuković i po svim trenutnim pokazateljima nemoguće je da se to promijeni”, istakao je Crnadak.

Dodao je da je u Kotor Varoši ponovo izabran njihov kandidat, koji je i sadašnji načelnik, te da su zajednički kandidati pobijedili i u Modriči i Bosanskom Brodu.

“Veoma blizu smo pobjede i u Derventi, a posebno nas raduje da naš kandidat vodi u Bijeljini”, naglasio je Crnadak.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79