Draško Stanivuković tvrdi: Hoće da mi začepe usta, krivično da me gone! Ako sam oštetio automobil policije, platiću štetu!

– Njihovi sljedeći koraci su krivična prijava, nemogućnost izlaska na izbore, zabrana javne riječi mimo NS RS i ukidanje imuniteta, pa da ni tamo nemam pravo da kažem ono šta mislim – ističe Stanivuković

Imam informacije da pokušavaju da mi napišu što više prekršajnih naloga i krivičnih priva kako bi dobio zabranu javnog istupanja mimo Narodne skupštine Republike Srpske, rekao je narodni poslanika Draško Stanivuković (PDP).

Stanivuković je rekao da se ovdje želi potpuno ugušiti pojedinac i čovjek koji ima podršku naroda, te da to sve utiče i na njegovu kandidaturu za izbor gradonačelnika Banjaluke, prenosi Srpskainfo.

– Hoće krivično da me gone, a ako u tome uspiju, presuda znači da se ja kao čovjek ne mogu kandidovati ni na jednim izborima. Dalje žele da se potegne pitanje mog imuniteta, kao i mogućnost njegovog ukidanja. Žele da mi začepe usta – ispričao je Stanivuković.

Dodao je da će, ako je oštetio automobil, da plati štetu, te da je za to već i dobio kaznu onda kada je bio priveden.

– Njihovi sljedeći koraci su krivična prijava, nemogućnost izlaska na izbore, zabrana javne riječi mimo NS RS i ukidanje imuniteta, pa da ni tamo nemam pravo da kažem ono šta mislim – zaključio je Stanivuković, koji je 25. decembra, kada se na banjalučkom trgu građani sukobili sa policijom, bio privođen dva puta zbog toga, kako je navedeno iz MUP RS, jer je oštetio automobil policije.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79