Dritan Abazović priznao da su mu nudili 21 milion eura kako bi se priklonio Đukanoviću

Lider Građanskog pokreta URA i kandidat za potpredsjednika Vlade Dritan Abazović razgovarao je o posljednjim dešavanjima u Crnoj Gori za TV Vijesti.

U emisiji Načisto na TV Vijesti, Abazović je razgovarao o formiranju nove crnogorske vlade i prioritetima koje vlada mora imati u narednom periodu.

Između ostalog, na pitanje da li su istiniti navodi crnogorskog biznismena Miodraga Davidovića o tome da je Abazoviću ponuđen određeni novac kako bi se priklonio Mili Đukanoviću i njegovoj stranci DPS, Abazović je odgovorio da su navodi tačni, ali da informacije da je novac dobio od privrednika Hajriza Brčvaka nisu istinite.

“Prošao sam medijsku torturu s mnogim medijima iz regiona i domaćim portalima. O Brčvaku mislim sve najbolje. Poznajemo se. To je ta cifra koju je pomenuo Davidović, ali neću iznositi ko je šta nudio. Nije tačno da je to ponudio Brčvak. Istina je da sam dobijao ponude od nekih klanova. Ne želim od sebe praviti žrtvu. Imam velike pritiske jer je ulog koji smo dobili nakon izbora ogroman. Međutim, i pored toga ne strahujem za svoju sigurnost”, rekao je u emisiji Dritan Abazović.

Pored ove teme, Abazović je razgovarao o imenovanju nove vlade u Crnoj Gori te naglasio kako je najvažnija stvar da novi ljudi imaju podršku naroda.

“Ova vlada možda nema veliku podršku u parlamentu, ali ima veliku i neprikosnovenu većinsku podršku građana Crne Gore” rekao je Abazović-

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79