Drogu pokušao spaliti u peći za centralno grijanje

Pripadnici Policijske uprave Bijeljina, u saradnji s Upravom za organizirani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, na osnovu naredbe Osnovnog suda u Bijeljini, pretresli su jučer stan i druge prostorije koje koristi A. B. u Bijeljini. Pronašli su tom prilikom skoro pet kilograma skanka.

Kako saznajemo, A. B., vidjevši policajce pred kućom, pokušao je uništiti drogu tako što ju je ubacio u peć za centralno grijanje. No, brzom i efikasnom intervencijom policajaca, droga je izvađena iz peći, dok je manji dio ostao u ložištu.

A. B. je uhapšen i danas će, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, biti predat u nadležnost i na daljnje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini, prenosi Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79