Drogu sakrili pod dušek, pao i medicinski tehničar: Uhapšeni Mladen Slijepčević, Ognjen Mićić (29) i Bojan Gudalo (24)

Policija je danas uhapsila tri osobe iz Bosanske Gradiške, uključujući i Mladena Slijepčevića (39), medinicinskog tehničara u Službi hitne medicinske pomoći tamošnjeg Doma zdravlja, te pronašla manju količinu skanka, pišu “Nezavisne novine”.

Epilog je to akcije “Kej”, kojom su obuhvaćeni i Ognjen Mićić (29) i Bojan Gudalo (24), a droga je, prema riječima izvora bliskih istrazi, zaplijenjena kod njih dvojice.

Kod Mićića su pronašli drogu u visećem dijelu kuhinjskog elementa, a kod Gudala ispod dušeka kreveta.

Odranije poznati policiji

– Sva trojica su odranije poznata policiji. Samo nekoliko dana ranije od Mićića je oduzet automobil. Naime, 4. marta kontrolisan je Mercedes, koji je vozio. Utvrđeno je da vozi prije sticanja prava na upravljanje, te da u registru novčanih kazni ima dug od 20.130 KM – ističu sagovornici “Nezavisnih”.

Kada je u pitanju Slijepčević, on je u noći između utorka i srijede odradio noćnu smjenu u Službi hitne medicinske pomoći.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79