Državljanin BiH harao opatijskom plažom: Uzimao novac, mobitele, bankovne kartice…

Opatijska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 64-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine zbog sumnje da je počinio pet kaznenih djela krađe.

Osumnjičenog su jučer u Mošćeničkoj Dragi s ukradenim predmetima zatekli građanin i policajac izvan službe, koji su ga spriječili u daljnjem činjenju istovrsnih kaznenih djela.

Krao je torbe po plaži

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je tijekom srpnja i kolovoza iskoristio odsutnost vlasnika te u četiri navrata na plaži u Mošćeničkoj Dragi otuđio ostavljene torbe i stvari u njima (novac, mobitele, osobne dokumente, bankovne kartice i druge predmete), dok je u jednom slučaju iz kuće, također u Mošćeničkoj Dragi, otuđio mobitele.

Ovi mobiteli te dio drugih otuđenih predmeta su pronađeni i vraćeni vlasnicima. Sveukupna materijalna šteta procjenjuje se na više od 20.000 kuna. Po završetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 64-godišnjak predan je pritvorskom nadzorniku.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79