Državljanin SAD porijeklom iz BiH likvidirao recepcionerku s kojom je bio u vezi

Sarajevski istražitelji polako sklapaju kockice likvidacije koja je jutros otkrivena u hotelu “Alem” na Vracama. Kako saznajemo završen je uviđaj, a likvidirana je recpcionerka hotela. Nju je likvidirao američki državljanin porijeklom iz BiH s kojim je bila u vezi. Muškarac je navodno i odsjeo u tom hotelu. Istražitelji rade na utvrđivanju motiva, a za sada smatraju da se radi o ljubomori.

Naime, uviđajna ekipa već je sačinila skicu lica mjesta, a, prema nezvaničnim informacijama, od izvora bliskog istrazi muškarac i žena pronađeni su mrtvi pored šanka u donjem dijelu hotela.

Informaciju Operativnom dežurstvu MUP-a Kantona Sarajevo dojavile su kolege iz Federalne uprave policije, piše Avaz.

Pored muškarca, prema preliminarnim informacijama, navodno je pronađen pištolj kojim je likvidacija počinjena te najmanje dvije čahure koje su izuzete i bit će poslane na vještačenje.

Istražitelji rade na identifikaciji muškarca i žene te se utvrđuje jesu li bili gosti hotela ili se radi o uposlenicima.

Kako nezvanično doznajemo slučaj je otkriven kada su pripadnici FUP-a krenuli na doručak u obližnji restoran, a na putu ih je presrela spremačica iz hotela koja im je kazala da u lobiju ima mrtvih te da se radi o likvidaciji, nakon čega su pozvali pripadnike MUP-a Kantona Sarajevo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments