Duh na Jasmininom sprovodu?

Ako dobro pogledate gornji desni kut, vidjet ćete obris figure koja izgleda kao da je od magle, napisali su na američkoj web stranici koja se bavi paranormalnim. Otišli smo na groblje u Palovec i otkrili ‘duha’

Na njoj je nedavno osvanula ova fotografija sa sprovoda Jasmine Dominić, čije je tijelo pronađeno u škrinji u Palovcu u Međimurju nakon 19 godina, a za ubojstvo sumnjiče njezinu sestru Smiljanu Srnec.

Fotografiju je spomenutoj web stranici poslao dotični Kris Vranovic, barem tako navode, a originalna fotografija je s portala emeđimurje.hr.

Kao da je od magle ili dima

Na spomenutoj američkoj stranici koja, dakle, prati sve jezivo, bizarno i paranormalno, naišli smo na članak iz travnja ove godine u kojem se navodi lista duhova uhvaćenih na kamerama.

– Fotografija je nastala na sprovodu Jasmine Dominić iz Hrvatske koja je nestala prije 18 godina. Ako dobro pogledate u gornji desni kut fotografije, možete vidjeti obrise duha, mutne osobe iza svih ljudi koji žaluju. Figura izgleda transparentno, kao da je stvorena od magle ili dima – napisali su uz povećanu fotografiju.

Jasmina je ubijena sjekirom?! ‘Glava je iznutra bila razorena’

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79