Dva mjeseca nakon masakra Kosta ima jednu želju, predložit će je roditeljima

Dva mjeseca nakon masakra Kosta ima jednu želju, predložit će je roditeljima


Dječak inicijala Kosta K. (14), koji je 3. maja u OŠ “Vladislav Ribnikar” na Vračaru u Beogradu počinio jedan od najtežih zločina u historiji Srbije, ubivši devetero svojih školskih drugova i čuvara, i ranivši petero učenika i nastavnicu historije, već skoro dva mjeseca se nalazi na jednoj psihijatrijskoj klinici u Beogradu, i kako Kurir saznaje od dobro obavještenog izvora, za svoje roditelje ima jednu bizarnu želju.

Naime, dječak ubica smješten je na klinici, sam u sobu, ali pod budnim okom policije i ljekara koji ga opserviraju. I dok se svi pitaju šta je natjeralo dječaka, učenika sedmog razreda, da uzme očev pištolj i počini masakr, on se, prema riječima izvora Kurira, pita šta će biti s porodičnim novcem?!

– U jednom trenutku, dječak je rekao da bi želio da svojim roditeljima pošalje jednu poruku kada bude mogao. “Želim da im kažem da novac koji su štedjeli za moje školovanje ulože u indeksne fondove. Dok sam ja zatvoren, da ne propadnu pare”, navodno je poručio ocu i majci – ispričao je za Kurir dobro obavješten izvor.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija