Dva mušarca uzeli novac iz kladionice Bet live, jedan razbojnik uhapšen, drugi u bjekstvu

Prilikom pretresa su pronađeni opušci ručno pravljenih cigareta koji svojim izgledom i mirisom asociraju na opojnu drogu.
Policija iz Bosanskog Broda u petak je zatekla dvije nepoznate osobe koje izlaze kroz razbijeno staklo ulaznih vrata sportske kladionice Bet live u Bosanskom Brodu, te uhapsila Dragana J. (30), dok se za drugim traga.
Kako je saopćeno iz Policijske uprave Doboj, oko 03.30 sati, prilikom obilaska terena policija je uočila ova dva lica koja su zatim i pobjegla, ali je jedan ubrzo savladan.
– Tokom postupanja, uhapšen je D. J. (30) iz Bosanskog Broda, dok su pregledom šireg lica mjesta pronađena koverta i metalna kasa sa novcem koji su izvršioci otuđili i naknadno odbacili – navode iz PU Doboj.
Istog dana, na osnovu naredbe Osnovnog suda Derventa izvršen je pretres stana uhapšenog  i svih osoba koje su tu zatečene.
-Prilikom pretresa su pronađeni opušci ručno pravljenih cigareta koji svojim izgledom i mirisom asociraju na opojnu drogu – navode iz ove Policjske
Istakli su da je nad uhapšenim izvršena kriminalistička obrada i protiv njega će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen izvještaj za krivčna djela teška krađa i omogućavanje uživanja opojnih droga.

(FOTO) Stravične nesreće poznatih: Samo četvero je dobilo drugu šansu za život

Faktor

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments