Dvije automatske puške pronađene kod vozača iz Prijedora

Pripadnici Žandarmerije priveli su lica čiji su inicijali M.B. iz Prijedora kod kojeg su, tokom kontrole automobila, pronašli dvije vojne automatske puške “M-70”, saopšteno je danas iz prijedorske Policijske uprave.

U toku je kriminalistička obrada zbog sumnje da je ovo lice izvršilo krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Vozilo hjundaji kojim je osumnjičeno lice upravljalo zaustavljeno je sinoć u 19.20 časova u Kozarskoj ulici u Prijedoru.

Uz saglasnost dežurnog tužioca prijedorskog Okružnog javnog tužilaštva i po naredbi sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Prijedoru izvršen je pretres vozila i oduzeto nelegalno oružje, prenose Nezavisne.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79