Dvije osobe poginule od posljedica trovanja plinom

Kako neslužbeno doznaje Bljesak.info, poginuli su brat i sestra dok je ozlijeđeni muškarac suprug od stradale žene.

Dvije osobe poginule su od posljedica trovanja plinom prilikom čišćenja čatrnje u selu Dobrkovići kod Širokoga Brijega dok je treća osoba, prema neslužbenim informacijama, stabilno te je hospitalizirana u SKB Mostar.

Muškarac je čistio čatrnju te se počeo gušiti, a u pomoć mu je priskočila supruga te njezin brat koji su se također otrovali plinom. Liječnici su se borili više od sat vremena za život brata i sestre u Domu zdravlja Široki Brijeg, no nažalost podlegli su ozljedama. Na mjesto nesreće izašao je veliki broj pripadnika Profesionalne vatrogasne postrojbe Grada Širokoga Brijega, Gorske službe spašavanja Široki Brijeg, policije te ekipe Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Široki Brijeg. Glasnogovornik Uprave policije MUP-  nije se javljao na naš telefonski poziv dok nam je iz Operativnog centra MUP-a rečeno da ne mogu dati informaciju bez glasnogovornika.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79