Dvije sestre imale dvije saobraćajne nesreće: “Čuvajte se ljudi”

Merima Bešlagić 26-godišnja umjetnica iz Sarajeva na svojim društvenim mrežama objavila informacije o dvije saobraćajne nesreće koje su se desile njoj i njenoj sestri.

Kako doznajemo prvo je njena sesta imala saobraćajnu nesreću sa putničkim automobil marke Peugeot. Na sreću prošla je samo sa materijalnom štetom na vozilu i lakšim tjelesnim povredama.

Nakon što je to Merima čula odlučila je iz Austrije zaputiti se za Bosnu i Hercegovinu kako bi pomogla sestri u oporavku. Pogledajte fotografije sa mjesta nesreće.

Nakon što je završila svoj boravak u Bosni i Hercegovini, Merima se morala vratiti u Austrijiu.

“Došla sam u Bosnu jer mi je sestra imala udes. Ja imala udes kad sam se vraćala za Austriju”

Ona je imala nesreću na dijelu autoceste između Trebnja i Biča prema Ljubljani. U nesreći je učestvovao autobus bh. registarskih oznaka koji je nagazio betonsku ogradu koja razdvaja saobraćajnu traku, kako saznajemo nema povrijeđenih osoba.

Saobraćajna nesreća se dogodila oko pola noći, vozila u koloni čekaju više od sat vremena.

Na svojim društvenim mrežama Merima je kratko napisala: “Čuvajte se ljudi. “Došla sam u Bosnu jer mi je sestra imala udes. Ja imala udes kad sam se vraćala za Austriju”

Slike autobusa u kojem je bila Merima.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79