Dvoje uhapšenih inspektora pušteno na slobodu

Banjalučkom Okružnom javnom tužilaštvu dostavljen je izvještaj protiv Mladena Milovanovića (37) iz Banjaluke zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela.

(VIDEO) Pogledajte akciju policije u Banjaluci: Uhapšen član škaljarskog klana i tri pripadnika MUP RS

Izvještaj je juče dostavila Uprava za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske, a osumnjičeni je sproveden u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka radi ispitivanja.

U nastavku postupka istrage tužilac će odlučiti o stavljanju prijedloga za određivanje mjere pritvora o čemu će javnost biti obavještena, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Izvještajem dostavljenim Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka obuhvaćeni su i Predrag Vatreš i Gorana Rečević zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela.

Lukač: Hapšenja koja smo pokrenuli u svojim redovima neće se zaustaviti

Osumnjičena lica su nakon obavljene kriminalističke obrade puštena i u nastavku krivičnog postupka braniće se sa slobode.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79