Džaba promocija bojkota na društvenim mrežama, Lepa Brena rasprodala 2 koncerta u Sarajevu

Iako je preko društvenih mreža bio bojkot, Lepa Brena je sinoć, održavala svoj prvi koncert u sarajevskoj Zetri u okviru bh. turneje “Imam pesmu da vam pevam”.

Veliki broj ljudi stigao je u Zetru kako bi uživao u njenim nastupima, koji su propraćen specijalnim efektima na posebno pripremljenoj sceni.

Ovo je prvi od dva koncerta koje će Lepa Brena održati u Zetri. Prva Zetra je u rekordnom roku rasprodana, a gužve na ulazima su ogromne. Najavljena je luda noć u Zetri, a publika s nestrpljenjem očekuje početak koncerta i svjetski spektakl, kako je sama Brena najavila.

Lepa Brena kako je ranije otkrila, imala je želju da nastupi u Sarajevu u godini kada se obilježava 40 godina od Zimskih olimpijskih igara, kada je nastupala sa Đorđem Balaševićem.

Foto: Klix – Koncert Lepe Brene u Zetri

Na društvenim mrežama već mjesecima traje anti promocija i poziv na bojkot Sarajlija da ne idu na koncerte Lepe Brene u Sarajevu. Korisnici društvenih mreža postavljali su fotografije Lepe Brene u uniformama Vojske Republike Sprske. Međutim, propaganda nije urodila plodom.

Poznata srbijanska pjevačica slikala se u uniformi Republike Srpske, a sve do nedavno je demantirala postojanje spornih fotografija.

Nikada nisam odjenula uniformu vojske Republike Srpske, gotovo uvrijeđeno izjavila je Lepa Brena za nedavnog gostovanja u jednom hrvatskom talk showu. U okupirano Brčko išla sam kako bih iz ratnih ralja izbavila oca, rekla je pjevačica i dometnula da je radi vlastite sigurnosti obukla lažnu vojnu uniformu koju je ranije nosila za potrebe snimanja spota.” – izjavila je Brena.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79