Džaferović uputio poruku Trumpu u povodu 19. godišnjice terorističkih napada

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović, u povodu 19. godišnjice terorističkih napada na Sjedinjene Američke Države, uputio je poruku solidarnosti predsjedniku SAD-a Donaldu Trumpu i američkom narodu.

– Poštovani predsjedniče Trump, u danu u kojem se obilježava 19. godišnjica terorističkog napada na Sjedinjene Američke Države, u svoje lično ime i u ime građana Bosne i Hercegovine, upućujem Vama i američkom narodu poruke iskrene solidarnosti. Danas smo svi u mislima sa porodicama žrtava najveće tragedije koju su SAD doživjele u svojoj novijoj historiji. Sjećanje na žrtve, čijim porodicama upućujem iskreno saučešće, obavezuje nas da svi zajedno nastavimo voditi odlučnu borbu protiv terorizma i ideologija zla koje predstavlju prijetnju cijelom čovječanstvu – naveo je Džaferović u svojoj poruci.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79