Dženan Memić danas bi slavio svoj 25. rođendan

Porodica Memić od samog početka tvrdi da je Dženan likvidiran, a u noći 8. februara 2016. godine s njim u društvu je bila Alisa Mutap koja je također zadobila povrede. Tokom sudskog procesa samo jednom se pojavila kao svjedok.

U Velikoj aleji na Ilidži sinoć je održana memorijalna šetnja u znak sjećanja na likvidiranog mladića Dženana Memića. Tog dana on bi napunio 25 godina.

Iako je prvobitno bilo planirano održavanje 2. noćne utrke kao što je to bilo prošle godine, porodica Memić je zbog obilježavanja Kurban-bajrama odlučila organizirati memorijalnu šetnju.

Porodica, prijatelji i građani koji podržavaju borbu porodice Memić u otkrivanju istine o Dženanovoj tragediji okupili su se u nedjelju u Velikoj aleji kod spomen-obilježja “Ranjeni kamen”. Simboličnim puštanjem 25 balona u zrak i na taj način je odata počasti prenosi Fokus.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments