Dževad Galijašević: Zločini se prikrivaju, a napadi na Srpsku nastavljaju (VIDEO)

SRPSKI član Predsjedništva BiH Milorad Dodik podvrgnut je pritisku Zapadnjanaka, kao što je to do bio slučaj sa svim liderima Srpske, govori stručnjak za terorizam Dževad Galijašević komentarišući obraćanje Kristijana Šmita u Savjetu bezbjednosti i optužbe predstavnika Velike Britanije.

– Oni hoće nas da ubijede da BiH nije konfederacija, iako je sastavljena od Federacije i od Republike. Dodik pokušava da ih podsjeti na obaveze iz Dejtonskog sporazuma. Zapad je prosto manifestovao posebno u BiH pljačkaški i razbojnički mentalitet. Oni ne priznaju ni jednu vrstu ugovora koji je potpisan – rekao je Galijašević, dodavši da oni u hodu menjaju pravila igre.

Kako kaže, žele sada da nametnu Kristijana Šmita kao visokog predstavnika, dodajući da je njegova legitimnost izuzetno sporna.

– Njegova politika je izuzetno nacistički obojena. On ima izrazito nacistički način izveštavanja. Čitav njegov govor je nabijen mržnjom i on podsjeća samo na stvarima kako bi se optužila RS – rekao je Galijašević.

On je rekao da je Šmit bio u društvu jednog zlotvora, Šefika Džaferovića, čovjeka koji je bio načelnik Centra bezbjednosnih službi u Zenici 1994. i 1995. godine, kada su se desili strašni zločini i Hrvata u srednjoj Bosni, a posebno Srba na Ozrenu.

– Nije bilo prostora niti pojave u ratu da se toliko glava Srba ritualno odsječe kao što je tada bilo na Ozrenu, 192. Haški tribunal je presudio komandantu Rasimu Deliću zbog tih zločina, dao mu je 3 godine zatvora – rekao je Galijašević.

Kako kaže, Džaferović je sve vrijeme imao podatke, čak i pokreće jednu operativnu akciju, zvanu Kinšasa.

– Objekat i tajnu službu zove Kinšasa, i vodi operativne akcije u okviru nje. On je znao sve, i pre ubistava da će se desiti, za tajne grobnice, a nije na bilo koji način spriječio niti jedno ubistvo – rekao je Galijašević za „TV Pink“.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79