DŽIPOM KOJI JE TEK KUPIO JURIO 150 NA SAT: JEZIVI DETALJI POGIBIJE MLADOG PARA!

Beograđanin Miloš Nikolić (25) i njegova devojka Nataša Belčević (21) poginuli su u noći između četvrtka i petka, kada su se Miloševim “džipom” ogromnom brzinom zakucali u autobus GSP na liniji 32N.

Prema nezvaničnim informacijama očevidaca nesreće i prijatelja nastradalog para, Nikolić i Belčevićeva su nakon okupljanja na slavi u Slancima – odakle su oboje – krenuli na Dorćol da prevezu jednog prijatelja.

Nakon što su ga ostavili na njegovoj adresi, krenuli su nazad kroz centar grada, ka pomenutom naselju u blizini Lešća. U međuvremenu, navodno je Nikolić, koji je upravljao svojim “džipom čiroki” počeo da se trka sa jednim vozačem koji je prolazio pored njega.

Oba vozila su jurila Bulevarom despota Stefana, projurila ispod Pančevačkog mosta, nakon čega je mladić izgubio kontrolu nad vozilom i ogromnom se brzinom zakucao u autobus GSP na liniji 32N, na samoj raskrsnici ulica Višnjičke i Mirijevskog bulevara. Nesreća se dogodila oko 3.10 ujutru, a mladi par je na mestu ostao mrtav.

Prema nepotvrđenoj informaciji koju iznose očevici, brzinomer u “džipu” zaustavio se na broju od 180 kilometara na sat!

– “Džip” se kretao ludačkom brzinom, po rečima našeg vozača, minimum 100 kilometara na sat. Direktno se zakucao u naše vozilo. Vozač autobusa je regularno na semaforu krenuo na zeleno svetlo, kada se iz donje ulice pojavio džip. Sve se desilo u trenutku, nije bilo šanse da ga na neki način izbegne. On nije kriv i policija je to utvrdila na licu mesta – rekli su iz privatnog prevoznika “Ćurdić”.

U udesu su povređeni i vozač autobusa i kondukterka koja se zatekla u vozilu u trenutku nesreće. Oboje su još juče pušteni na kućno lečenje.

Iz policije juče nije bilo moguće dobiti komentar na spekulacije koje iznose očevici i zaposleni u privatnom prevozniku. Takođe, u ovom trenutku nije poznato da li je “džip” koji je izazvao udes imao kvar ili je do nesreće došlo isključivo zbog divljačke vožnje. Nije poznato ni da li je Nikolić tokom vožnje bio pod dejstvom alkohola i opijata.

Reporteri “Blica” posetili su juče Slance i razgovarali sa prijateljima Miloša i Nataše. Oni, i dalje u šoku zbog svega što se dogodilo, imaju samo reči hvale o stradalim.

– Bili su četiri godine u srećnoj vezi. Ona je studirala, jedinica u kući, uvek je bila lepo vaspitana i okružena pažnjom. Miloš ima starijeg brata. Uglavnom se bavio poljoprivredom na porodičnom imanju, nosio je povrće na Kvantaš i tako zarađivao za život. Bio je vredan, jak, pametan, nekonfliktan, ne znam šta mu je ovo trebalo… Takođe, koliko znam, nije ni pio ni pušio, niti je koristio drogu. Živeo je jedan sportski život, sve u svemu – priča u šoku jedna meštanka.

Kupio “džip” pre mesec dana

Inače, prema rečima Miloševih prijatelja iz Slanaca, mladić je „džip čiroki“ kupio pre samo mesec dana.

– Zaradio je od posla na njivi, štedeo i kupio auto: to mu je bila želja, obožavao je dobra kola. On i njegov mlađi brat su pre izvesnog vremena uzeli u zakup neki lokal koji su hteli da srede i da otvore svoj noćni klub. Nažalost, nisu stigli da ostvare te planove – kaže naš sagovornik.

 

 

Crna hronika/Blic

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79