Edina likvidirali zbog ljubomore: Ho`š kod moje žene?

Osnovni sud u Brčkom jučer je odredio jedomjesečni pritvor trojici muškaraca koji se sumnjiče da su likvidirali Edina Zejćirovića iz brčanskog naselja Čelić.

Nihad Hukić /26/, Suan Halilović /40/ i Suad Djedović /22/ osobe su koje se sumnjiče za likvidaciju Edina Zejćirovića iz Čelića.

Ovo je trojka koja se sumnjiči za likvidaciju Edina Zejćirovića

Još nema informacija o motivima ovog stravičnog zločina. U jednom momentu neko od njegovih dželata pita Zejćirovića: “Ho`š kod žene moje, a? Ho`š kod moje žene? Javio se ti njoj da vidiš treba li joj šta”, što ostavlja mogućnost da je Zejćirović kažnjen zbog ljubomore jednog od počinitelja ovog zločina.

Dosadašnja istraga protiv trojice osumnjičenih za ovaj zločin došla je do zapanjujućih saznanja i dokaza, budući da su počinitelji mobitelom snimali posljednje trenutke života svoje žrtve Zejćirovića, nakon čega su ga, pretpostavlja se, bacili u Savu. Sadističko iživljavanje, nečovječno masakriranje, verbalno vrijeđanje i druge vrste ponižavanja nad prethodno izmrcvarenom žrtvom nezamislivi su normalnom ljudskom umu, a gledanje video zapisa ovog bestijalnog orgijanja u trajanju od 2,5 minuta izaziva mučninu i zgražavanje.

Sutra dženaza likvidiranom Edinu Zejćiroviću

Kako je objavila porodica, dženaza će se klanjati u 12.10 sati ispred džamije u Ratkovićima, nakon čega će Edin biti ukopan na mezarju Ratkovići.

Iza nastradalog Edina ostali su roditelji, kćerka, trojica braće, djed i nane

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79