Edo Maajka brine za svoje zdravlje: “U Bosnu sada ne dolazim”

Hip hoper i reper Edo Maajka je 2005. sa albumom „No sikiriki“ pokupio sva moguća i nemoguća priznanja. Tada je i nastao njegov prefiks „majka svih repera“.

A Edo Maajka je iza sebe ostavio baš težak životni put, počev od rata, raseljavanja, razvoda, tragične smrti majke, a onda su ga zadesili pandemija i potres. Trenutno boravi u Zagrebu sa suprugom Lilah i kćerkom Jasmin a u toku virusne pandemije kaže da je radio sve i svašta. Sada je u top formi, džogira, zdravo se hrani jer je izvrstan kuhar a počeo je da misli o vlastitoj fizičkoj spremi nakon što se obrukao pred rajom.

Kaže pozvala ga raja da idu na Sljeme, beru gljive i planinare, a on je odustao nakon dva kilometra, tvrdi da ga je bilo sramota svih tih ljudi koji su organizirali tu putešestviju u planini. U Bosnu kaže duže vremena nije dolazio a u Izraelu, odakle je njegova supruga i gdje je živio, veli da u ovom korona vremenu su nemilosrdni u kažnjavanju ukoliko se udaljiš od kuće. Za muzičare je teško za preživjeti ali dodaje Edo Maajka vječiti optimista da skeptičnosti nema mjesta jer muzičari se kako padnu brzo i dignu, ako ne pokleknu pred iskušenjem piše Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79