Efendić podržao doktora Gavrankapetanovića

Načelnik opštine Novi Grad, Semir Efendić, podežava dr. Ismeta Gavrankapetanovića za direktora KCUS-a

Danas je Semir Efendić, načelnik opštine Novi Grad i predsjednik Stranke Za BiH, javno izrazio podršku Dr. Ismetu Gavrankapetanoviću, istaknutom sarajevskom doktoru, koji se nije imenovao za direktora KCUS-a.

Efendić ističe da vjeruje u Dr. Gavrankapetanovića kao stručnjaka s decenijama iskustva te naglašava da ga podržava u borbi protiv opstrukcija i prevaranata koji se miješaju u upravljanje zdravstvenim sistemom.

“Dr. Ismet Gavrankapetanović je doktor s stvarnim diplomama, decenijama uspješnog rada i tisućama sati provedenih u operacionim salama.

Njegova posvećenost i stručnost su ono što trebamo u vođenju KCUS-a”, izjavio je Efendić.

Ova podrška dolazi u vrijeme kada se zdravstveni sektor suočava s izazovima, a Efendić vjeruje da je Dr. Gavrankapetanović pravi lider koji može donijeti pozitivne promjene u KCUS-u.

“Podrška doktore!” – zaključuje Efendić, naglašavajući važnost podrške stručnjacima koji su posvećeni pružanju najbolje zdravstvene skrbi za građane.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79