Ekskluzivna snimka: Izvadio je pištolj i rekao ‘daj sve iz kase’

Bila sam sama za blagajnom, taman je jedna gospođa izašla i on je ušao u trgovinu. Mirno je prišao pultu i izvadio pištolj. Drugi dan sam došla na posao, nisam htjela uzeti slobodno, rekla nam je hrabra djelatnica.

Vidjela sam da ima pištolj, htjela sam posegnuti za telefonom, ali tada ga je uperio u mene, ispričala nam je djelatnica trgovine u Slavonskom Brodu koja je opljačkana u četvrtak poslijepodne, što nam je potvrdila i PU Brodsko-posavska.

 

‘Nisam htjela slobodan dan, pa nije mi ništa’

Djelatnica koja je u trenutku pljačke bila sama u trgovini javila nam se dan nakon pljačke. Iako je doživjela šok, nepunih 15 sati nakon što je u nju bio uperen pištolj, bila je na svom radnom mjestu. Za pultom trgovine u kojoj radi 26 godina.

– Da, tu sam, u trgovini. Bilo me strah, naravno, imao je masku preko lica i pištolj. Nisam mogla vidjeti je li pravi ili nije, ali ponašala sam se kao da je. Slobodan dan? Nije bilo potrebe. Ovo je mirno mjesto i mislim da mi nitko neće ništa napraviti. Ovaj slučaj je bio iznimka. Sve je prošlo dobro, nisam ozlijeđena, a raditi se mora – rekla nam je djelatnica trgovine i opisala kako se sve odvilo.

‘Bojala sam se, ali to je sad prošlo’

– Radim 30 godina kao prodavačica i 26 godina u ovoj trgovini. Ovo je mirno mjesto i nikad ne bih pomislila da bi se nešto ovakvo moglo dogoditi. Bilo me strah, ali to je sad iza mene – ispričala nam je djelatnica.

Policija nam je potvrdila da je trgovina opljačkana i da traže razbojnika.

– Policija je oko 18.35 sati dobila dojavu o razbojništvu u trgovini u slavonskobrodskom naselju Budainka. Na svu sreću nitko nije ozlijeđen, počinitelj ovog kaznenog djela uspio je odnijeti nekoliko tisuća kuna koje mu je predala preplašena djelatnica. Nakon što je uzeo novac izašao je iz trgovine i otišao u nepoznatom smjeru. Policija intezivno traga za počiniteljem razbojstva, imamo neke indicije tko bi on mogao biti, no, sve se još uvijek provjeravamo – rekla je Kata Nujić, glasnogovornica PU Brodsko-posavske za 24Sata.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79