Elitna prostitutka otkriva šokantne detalje

Ova djevojka priznala je da joj se dešavalo da za šest – sedam sati spava sa najviše šest muškaraca… Kada se viđa sa klijentom, nikad ne zna ko može da je čeka u hotelskoj sobi

I. O. (25) je prostitutka koja se godinama bavi ovim poslom, a sada je otkrila ko joj je bio prvi makro, kolika joj je bila početna tarifa, ali sa kakvim se sve teškoćama susreću djevojke koje žele da napuste prostituciju, piše Kurir.

Ovim poslom I.O. bavi se sedam godina.

– Svaka djevojka koja se bavi ovim poslom svoje usluge naplaćuje po satu, a seks sa mnom košta 300 eura. Ljudi me uvijek pitaju koliko novca mogu da zaradim za jednu noć. Ako vam kažem da djevojke maksimalno rade šest sati, onda sami napravite računicu. Ali važno je naglasiti da nijedna djevojka nikada ne dobija sav novac koji je zaradila, već skoro 40 odsto ide makrou – kaže na ona.
Ova djevojka priznala je da joj se dešavalo da za šest – sedam sati spava sa najviše šest muškaraca.

– Nije neuobičajeno da jedan klijent angažuje nekoliko djevojka za veče ili za nekoliko sati, kao što je uobičajeno, i da traži dvije ili tri djevojke za seks. Takođe, momačke večeri često ne prolaze bez društva djevojaka, a tada posebno ugovaramo posao. Na primjer, ako imam dva klijenta za sat, onda umjesto 600 dobijam 500 eura, ali naredni sat ne moram da radim. Takođe, ako idem na momačko veče, onda se unaprijed do detalja dogovorim da li imam standardni seks sa jednim ili dvojicom muškaraca, da li treba da imam oralni sa petoricom ili trojicom. Prije svakog posla bitno je da klijenti znaju šta radim, a šta ne, šta su platili, a šta nisu, jer niko ne želi komplikacije – priča I. O. za Kurir.

Kada se viđa sa klijentom, nikad ne zna ko može da je čeka u hotelskoj sobi.

– Srećom, nikada nisam imala nijedno ružno ili neprijatno iskustvo. Nikada me u hotelskoj sobi nije sačekao neko koga sam poznavala prije nego što sam počela da se bavim ovim poslom, a nadam se da se to neće dogoditi. Osim toga, nas nekoliko djevojaka koje radimo za istog makroa, imamo zajedničku grupu na “Whatssup” i tamo uglavnom pišemo šta koji klijenti vole, kakvi su prema djevojkama, da li vole da časte ili ne… Takođe, u toj grupi se i dogovaramo šta ćemo obući i raditi kada nas angažuje isti klijent –  priča I. O. i otkriva koliko je najviše uspjela da zaradi novca od posla kojim se bavi u posljednjih sedam godina.
– Dosta novca je prošlo kroz moje ruke, mnogo sam trošila i mnogo sam bacala para, ali najviše sam zaradila 20.000 eura. Trebalo mi je mjesec i po da skupim tu svotu i uspjela sam. Ljudima ne ide u glavu da djevojkama koje se bave ovim poslom treba dosta novca jer uvijek moraju da izgledaju dobro, a ljepota košta – dodala je ona na kraju.

Ispovijest djevojke: Za noć sam imala pet ili šest klijenata

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments