Elmedin Konaković poručio: Zloupotrebljavaju Aliju Izetbegovića da bi opravdali Sebiju, Bakira, Fadila,..

Elmedin Konaković oglasio se jutros na Facebooku, povodom najnovije afere sa Sebijom Izetbegović, njenom diplomom i svime što je poslije uslijedilo.

“Ako poželite na Facebooku saznati nešto o liku i djelu rahmetli predsjednika Alije Izetbegovića, naći ćete mnogo stranica. Ima nekoliko koje govore o njegovim djelima, koji objavljuju njegove citate i koje nas podsjete na važne događaje.

Ne koriste se za političke obračune. Ipak, većina stranica sa njegovim imenom ovih nas dana bombarduje slikama indexa iz Zagreba, uvjerava nas da je normalno da za 15 dana od upisa polažete ispit na doktorskom studiju, da na upisanim ocjenama ne treba pečat…

Poručuju nam sa stranica da su afere prenapuhane, da je Novalić napadnut zato što je Bošnjak, da su respiratori odlični, da smo medju najboljim u Evropi u borbi protiv Covid-a.

Pročitaćete da je Senad Nenad, da je Ismet neradnik, da sam ja Gavrilo i adžija, i da su neprijatelji države svi koji ne vjeruju pisanju Stava, Faktora, Hayata… Čitaćete vokabular koji on nikad nije koristio, rahmet mu duši.

Tako “zaštitnici” vide danas ulogu rahmetli predsjednika i tako koriste njegovo ime. Ako odete na stranice koje pišu kako je važno biti Bošnjak, na većini stranica čeka vas sličan sadržaj. Zaštitnici”, napisao je predsjednik NiP-a na Facebooku.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79