Elvedin Pezić se oglasio i otkrio koliko novca je zaradio od reklamiranja na društvenim mrežama!

Elvedin Pezić je zasigurno najomiljeniji i definitivno jedan od najslušanijih Bosanskih daija uživo na predavanjima kao i na internetu, čemu svjedoče prepune džamije, sportske dvorane, pozorišta i druga javna mjesta kada se on pojavi.

Šerijatski recenzent je mnogih islamskih knjiga i prijevoda sa arapskog jezika, kao i pokretač prve stanice za fetve na bosanskom jeziku.

Ipak, veoma često njegove objave, koje čitate i na portalu Crna-hronika, te na društvenoj mreži Facebook naprosto doživljavaju ogromnu pažnju.

Pezić je sada objasnio koliko je zaradio od društvenih mreža:

,,Samo za dušebrižnike!

Nikada nisam niti od FB niti od YouTube dobio jednu marku na ime reklame, pregleda niti lajkova.

Oni koji se razumiju u te stvari znaju da na našem profilu i na našem YouTube kanalu nema reklama, za razliku od profila i kanala koji uzimaju novac koji su prepuni reklama, do te mjere da portali s islamskim sadržajem reklamiraju zabranjene stvari.

Nikada nikome nisam naplatio reklamiranje nekog proizvoda, ili obavještavanje o nekom događaju. Nikada nisam imao neku materijalnu korist od humanitarne akcije koju sam vodi na svome profilu.

Normalno da će se oni oglušiti o ove informacije, pa će od sutra ponovo kao papagaji ponavljati kako objavljujemo stvari sakupljajući lajkove i preglede.

Znamo da vam nije lahko nositi toliku mržnju, prezir i zavist u svojim grudima, a sami ste krivi, sami ste odabrali taj put”, piše Crna Hronika.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79