Elvedin Sakić o vremenu provedenom u zatvoru: Imaš vitamine A, B i C, e kad si C…

Sakić je definitivno jedna od najvećih TikToku senzacija i možda jedan od najšeranijih autora i inspiracija za nevjerovatnu količinu mimova.

Njegovi duhoviti klipovi svakodnevno najsmijavaju stotine hiljada korisnika ove društvene mreže, a njegova kreativnost je postala magnet za smijeh i zabavu.

Međutim, iza Elvedina Sakića stoji mnogo dublja priča od same slave na TikToku. Njegovo djetinjstvo nije bilo nimalo bezbrižno, a suočio se sa izazovima lažnih prijateljstava i mnogim životnim nevoljama, koje su ga odvele do ivice “tamne strane”.

Objasnio je Sakić i kako izgleda život u zatvoru, kakvih to sve zatvorenika ima, a u Davcastu by Oslobođenje je govorio i o pisanju knjige o svom životu.

“U zatvoru ti ustaneš ujutro, ako radiš spremiš se za posao, ako ne onda ne radiš, ako nemaš za kafu onda mangaš i slično. Jer tek kad si zatvoren vidi se kakav si, sve se vidi tamo”, kazao je on.

Kaže da je bio grupa A za vrijeme služenja svoje kazne u zatvoru i onda je na pitanje našeg Davida objasnio šta je u pitanju i o kakvim je grupama riječ.

“Imaš A,B, C klasifikacije, ako si C vitamin nemaš ništa. I to ti je vazda borba, ti kao A grupa ne smiješ se dovesti u sitauciju da praviš probleme, da se svađaš ili slično”, poručio je on.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79