Elvedin Sakić odbio “gutu” para: Ne želi reklamirati kockarnice, kladionice ni alkohol

Elvedin Sakić odbio “gutu” para: Ne želi reklamirati kockarnice, kladionice ni alkohol


Elvedin Sakić poznatiji kao “Real Madrid” je definitivno jedna od najvećih TikToku senzacija i možda jedan od najšeranijih autora i inspiracija za nevjerovatnu količinu mimova. Njegovi duhoviti klipovi svakodnevno najsmijavaju stotine hiljada korisnika ove društvene mreže, a njegova kreativnost je postala magnet za smijeh i zabavu.

Brojne kompanije odlučile su ponuditi ovom poznatom Zeničaninu upit za saradnju. A kako sam kaže za portal Crna-Hronika, upravo je odbio “gutu” para od kompanija koje se bave kockanjem.

Za portal Crna-Hronika javno je govorio o tome.

“Već par mjeseci me zovu kladionice, casina i veleprodaje pića a najviše casina i kladionice nude mi gutu za jedan TikTok video ili instagram objavu. Baziraju se na video klipovima u kojima mi nude velike pare da ih samo spomenem, pokažem il konzumiram njihov proizvod. Kao trebam ja reći ljudima, da ja to radim, i da ih pozovem da isto rade.

Velike su gute u pitanju, ponudili su mi i 10-tak hiljada eura za jedan TikTok video ili instagram objavu. Ja odmah to obijem!

Od početka kada sam došao na ovu TikTok društvenu mrežu, rekao sam to neću raditi stojim iza toga. Ne dam obraz za milion. Djeca me vole ne bih njih da povrijedim. Hoću da idu na pravi put. Ja sam odrastao, nisam imao neki život baš dobar, i želim da njih naučim da ne trebaju biti kao ja i ostali po TikToku.

Morao sam ovako javno da objavim sve. Da vide da ne želim da promivišem te stvari jer me pozivaju iz BiH, Hrvatske, Austrije, Njemačke i Srbije za saradnju. Ne želim zbog djece zbog vjere, zbog samoga društva ništa. Kocka niti alkohol, ne donosi ništa dobro! – izjavio je Elvedin Sakić za portal Crna-Hronika.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija